Alberto Álvarez Ruiz | Alberto Álvarez ruiz Arquitecte | Arquitecte a Sant Cugat del Vallès | Estudi d'arquitectura

ALBERTO ÁLVAREZ RUIZ, ARQUITECTE

Projectant des de 1977

Alberto Álvarez Ruiz

El nostre despatx està dirigit per l'arquitecte i arquitecte tècnic Alberto Álvarez Ruiz, professional amb més de tres dècades d'experiència en el sector. A més, el seu equip de confiança està format pels seus fills: Belén, arquitecte i Alberto, interiorista.

Els inicis en el sector de l'arquitecte Alberto Álvarez es remunten a 1977, data en la qual va començar a redactar projectes i a fer-se càrrec de la direcció d'obra d'habitatges unifamiliars per particulars i edificis plurifamiliars i d'oficines per promotors. Actualment, aquest professional també executa tot tipus de reformes, ampliacions i diversos treballs relacionats amb l'arquitectura.

Serveis i gestions

Des del principi, intentem entendre el que el client demana i realitzem els avantprojectes necessaris, fins que el client està plenament segur que és això el que vol. Assessorem personalment sobre els costos de construcció, tasses i impostos per llicència d'obres, projectes i direcció d'obres, tràmits davant dels ajuntaments, cèdules d'habitabilitat, certificats energètics, altes d'IBI i primera ocupació d'edificis, entre altres gestions.

Construcció d'edificis amb consum d'energia nul·la

A més, en aquests moments podem dir que estem a disposició de construir els edificis en estàndard 'passivhaus' (edificis de consum d'energia casi nul·la), la qual cosa suposa un pas endavant en la consecució de l'eficiència energètica en els edificis, avançant-nos als requeriments de la Directiva Europea 2010/31/UE, segons la qual tots els estats membres hauran de prendre les mesures per què a partir de 2020 tots els edificis de nova planta siguin de consum d'energia quasi nul·la.