Arquitecte a Sant Cugat del Vallès | Estudi d'arquitectura | Arquitecte a Sant Cugat del Vallès | Estudi d'arquitectura

ARA ESTUDI D'ARQUITECTURA

Donem forma a la casa dels seus somnis

arquitecto en Sant Cugat del Vallés

Els donem la benvinguda a la nostra pàgina web. Som un estudi d'arquitectura, situat a Sant Cugat del Vallès, especialitzat en la realització i desenvolupament de tot tipus de projectes i direccions d'obra. Habitatges unifamiliars, edificis plurifamiliars, oficines, naus... res s'escapa a la perícia dels nostres professionals amb més de 30 anys d'experiència en el sector.

A través d'una entrevista prèvia, captem la seva idea i els presentem un avantprojecte, que inclou tots els elements i característiques sol·licitades per vostès. Posteriorment, i després d'acordar tots els detalls, desenvolupem el projecte complet i ens encarreguem absolutament de tot: busquem a tots els gremis de professionals implicats i ens fem càrrec de les llicencies o permisos que siguin necessaris.

A més, li donem molta importància a l'eficiència energètica, per això, ens mantenim en continua formació i realitzem tot tipus de construccions bioclimàtiques, adaptades a l'estàndard passivhaus.

Realitzem projectes personalitzats

La nostra àrea d'acció està centrada a Catalunya, amb especial presència a Barcelona, Tarragona i Girona. Tant si és vostè un particular com si ens contacta en representació d'una promotora o petita constructora, en el nostre estudi els garantim un treball seriós i de qualitat.